Kontrol af identitetstyveri

Dit telefonnummer bruges ofte til at identificere dig, når du opretter en konto på et websted eller i et program. Hvis du ikke er sikker på, om dine konti på visse websteder er sikre, kan du kontrollere dem ved hjælp af Kaspersky-programmet. Programmet kan registrere, om dine konti er blevet kompromitteret, og dine data er i fare for at blive offentligt tilgængelige.

Bemærk: Når identitetstyverikontrol bruges, modtager Kaspersky ikke data i et åbent tilgængeligt format og gemmer dem ikke. Dataene bruges kun til scanning. Ved registrering af en lækage får programmet ikke adgang til selve brugerdataene, men giver kun oplysninger om kategorier af data, der muligvis er offentligt tilgængelige.

Hvis kontrollen opdager, at dine data kan være blevet offentlige, viser programmet følgende oplysninger:

Du kan lære, hvordan du minimerer konsekvenserne af en eventuel lækage af disse data ved at klikke på en datakategori.

Tjek, om konti, der er knyttet til dit telefonnummer, er blevet kompromitteret